esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

Over V 10 Plus

 

V 10 Plus producten zijn ontwikkeld als oplossing voor een uitgebreid spectrum aan huidproblemen. Een droge huid, verouderde huid, pigmentvlekken of donkere vlekken onder de ogen? Dankzij de gespecialiseerde gezichtsserums en verzorgingsproducten van V 10 Plus kunnen mensen gericht werken aan een huid met een mooie, gezonde glow. Middels een automatisch huidadviessysteem kunnen mensen huidproblemen in kaart brengen en ontvangen ze een op maat gemaakt huidadvies. Dit kunnen ze gebruiken bij het kiezen van de juiste serums om de huidproblemen aan te pakken.

Natuurlijke ingredienten in V 10 Plus

V 10 Plus is ontwikkeld door Mvr Akiko Yokota in samenwerking met Mr. Nobu, scheikundige van beroep met 19 jaar ervaring in de huidverzorgingsbranche. Mvr Yokota raakte geïnspireerd door de huidverzorgingsroutine van haar grootmoeder, die haar huid met puur natuurlijke ingrediënten verzorgde. Samen met Mr. Nobu onderzocht ze de effecten van natuurlijke ingrediënten in huidverzorging en hoe specifieke huidproblemen met deze ingrediënten aangepakt kunnen worden. Haar visie:

“Een mooie huid is een schone, heldere en stralende huid zonder make-up.”  - Mrs. Akiko Yokota

 

V 10 Plus missie

De missie van V 10 Plus is om niet alleen de beste, maar ook de hoogste kwaliteit aan serums te leveren om in alle huidbehoeften te voorzien. De belofte van de producten van V 10 Plus is dan ook terug te zien in de wereldwijde waardering en bekendheid van de gezichtsserums. De V 10 Plus collectie bestaat inmiddels uit 11 verschillende gezichtsserums die allemaal een eigen specialiteit hebben. Daarnaast is de lijn uitgebreid met een basic care- lijn met onder andere cleansers en zonnebrandcreme, en een special care-lijn, waar de peelings en oogcreme onder vallen.

 

Over Esthetic Health

Het merk V 10 Plus wordt in de Benelux exclusief gedistribueerd door Esthetic Health bv. Naast V 10 Plus heeft Esthetic Health nog meer exclusieve merken in haar assortiment zoals RevitaLash en Pure Beauty Marula Oil. Bekijk onze website www.esthetichealth.nl om meer te weten te komen over onze andere merken. 

Let op: als u producten wilt bestellen, stuurt de website van V 10 Plus u automatisch door naar de webshop van Esthetic Health. Hier worden alle bestellingen en betalingen verricht.