esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

V 10 Plus Aminozuur serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1161

Het V 10 Plus aminozuur serum helpt bij de productie van collageen en elastine, waardoor de huid langer stevig en soepel blijft. Het aminozuurserum bevat acht verschillende aminozuren, die de droge en doffe huid kunnen verbeteren. De zuren worden gemakkelijk geabsorbeerd en voeden de droge huid, waardoor deze zacht, glad en fris aanvoelt.

 

Tip: Het V 10 Plus Aminozuur serum kan in combinatie met andere V 10 Plus serums gebruikt worden, bijvoorbeeld het ceramide serum of het biocell serum. Zo kun je zelf een huidserum-mix gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.  

€38,00

PRODUCT INFORMATIE

Aminozuren zijn de bouwstenen van ons DNA, hormonen, enzymen en spieren, maar van de huid, haar, nagels en botten. De zuren spelen een belangrijke rol bij het vormen en herstellen van collageen en elastine, twee onmisbare elementen voor een stevige en jong uitziende huid. Het V 10 Plus Aminozuurserum bevat maar liefs acht aminozuren (glycine, alanine, proline, serine, threonine, arginine, lycine en glutaminezuur). Daarnaast bevat het trimethyl glycine om de huid diep te hydrateren en ergothioneine om de huid te beschermen tegen schade van vrije radicalen door de zon en luchtvervuiling. Het toevoegen van aminozuren aan een gezichtsserum helpt bij de productie van collageen en elastine, waardoor ze efficiënter kunnen werken om de huid stevig en soepel te houden.  

 

Voordelen van het V 10 Plus Aminozuur Serum

  •       Helpt bij de aanmaak van spierweefsel
  •       Verbetert het afvoeren van afvalstoffen door de lever
  •       Vermindert het slapper worden van de huid en rimpels
  •       Maakt de huid zachter en gladder
  •       Geeft de huid een steviger en jeugdiger uiterlijk
  •       Versterkt de elasticiteit van de huid
  •       Beschermt de huid tegen vrije radicalen van bijv. de zon en luchtvervuiling

 

Het Aminozuur serum van V 10 Plus is verkrijgbaar in een transparante tube die in iedere tas past, zelfs als je met het vliegtuig reist. Met het pompje kun je het serum eenvoudig per druppel doseren in je handpalm. Ook meerdere serums met elkaar mengen op je handpalm is hierdoor geen probleem. Het Aminozuurserum is een van de gezichtsserums uit de lijn van V 10 Plus. Benieuwd welke serums er nog meer zijn en op welke aspecten van de huid ze  zich richten? Bezoek ons huidserum-overzicht.

 

De V 10 Plus gezichtsserums zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het gezichtsserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort. Het product bevat geen parabenen, geen parfum, geen toegevoegde kleurstoffen, geen minerale oliën. 

GEBRUIKSAANWIJZING

We raden altijd aan om even het huidadviesformulier in te vullen om te zien welk serum of serums het beste bij jouw huid passen. Ook kun je advies vragen bij één van de verkooppunten van V 10 Plus.

 

Stap 1 – Voor je het Aminozuur serum gebruikt, is het aan te raden met een cleanser alle make-up en onzuiverheden van je gezicht te verwijderen. Je geniet zo van de optimale werking van het gezichtsserum.

Stap 2 – Breng het V 10 Plus Aminozuurserum aan op je handpalm in de hoeveelheid die je nodig denkt te hebben.  Afhankelijk van hoeveel serums je gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden.

Stap 3 –Breng het Aminozuur serum aan op je gezicht. Dep het op je huid en geef het even de kans om in te trekken voor je je gezichtsroutine vervolgt. Als je haast hebt kun je het serum lichtjes inmasseren.

Stap 4 – Je kunt eventueel nog een serum na het Aminozuurserum gebruiken, of je mixt verschillende serums door elkaar en brengt ze tegelijkertijd aan. Na het aanbrengen heeft het serum maar een moment nodig om in te trekken, dus je kunt erg snel je make-up aanbrengen.

 

Tip: aan te raden is om het V 10 Plus Aminozuur serum eenmaal daags te gebruiken voor een optimaal resultaat. Reinig altijd je handen en gezicht voor je de serums gebruikt. 

INGREDIENTENLIJST

Aqua/ Water,  Butylene Glycol,  Pentylene Glycol, Betaine, Glycerin, Sodium PCA, Phenoxyethanol , Carbomer, Potassium Hydroxide, Sorbitol , Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Serine, Sodium Citrate, Glycine, Lysolecithin, Glutamic Acid, Alanine, Arginine, Lysine, Threonine and Proline, Soluble Collagen.