esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

V 10 Plus Ceramide Serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1162

Het V 10 Plus Ceramide Serum verbetert de droge, gevoelige en ruwe huid. De ceramide in het serum versterkt de beschermende barrière van de huid en is zeer effectief in het herstellen en het conditioneren van de buitenste huidlaag. Zo wordt je huid beschermt tegen invloeden van buitenaf en wordt de vochtbalans herstelt, waardoor de huid er steviger en gezonder uitziet.

 

Tip: Het V 10 Plus Ceramide Serum kan in combinatie met andere V 10 Plus serums gebruikt worden, bijvoorbeeld het collageen serum of het aminozuur serum. Zo kun je een huidserum-mix gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.    

€38,00

PRODUCT INFORMATIE

Ceramiden zijn vetmoleculen die in een hoge concentratie in de huid voorkomen. Meer dan 35% van de lipiden die de beschermende huidcellen in de buitenste huidlaag met elkaar verbinden zijn ceramide. Ceramide fungeert als lijm om de huidcellen bij elkaar te houden en helpt zo het uiterlijk van de huid te handhaven. Tegelijkertijd vormt ceramide een beschermende laag die de huid beter vocht laat vasthouden en de huid er voller uit laat zien.

 

Het verlies van ceramiden zorgt ervoor dat de huid niet goed vocht kan vasthouden, waardoor het droog en ruw aan kan voelen. Het verlies van ceramide is een belangrijke oorzaak van rimpels. Daarnaast zorgt een gebrek aan voldoende ceramide er ook voor dat schade door zon, een droge omgeving of andere externe factoren de huid extra kwetsbaar kunnen maken. Door het V 10 Plus Ceramide serum te gebruiken ziet de huid er voller en gladder uit. Daarnaast worden rimpels en fijne lijntjes vervaagt.

 

Voordelen van het V 10 Plus Ceramide Serum

  •       Helpt de huid stevig en glad te houden
  •       Houdt de vochtbalans van de huid op peil
  •       Helpt bij het vervagen van bestaande fijne lijntjes en rimpels
  •       Helpt de huid te beschermen tegen schadelijk invloeden van buitenaf 
  •       ( denk aan uv-straling, airconditioning of een droge warm ruimte)
  •       Versterkt de beschermende barrière van de huid 
  •       Helpt de buitenste huidlaag te herstellen en te onderhouden

 

Het V 10 Plus Ceramide Serum is verkrijgbaar in een 10ml tube die in iedere make-up tas past. Ook kun je de flesjes eenvoudig meenemen in je handbagage. Het pompje in het flesje is niet alleen hygiënisch, maar ook erg handig om de verschillende serums te doseren en met elkaar te mengen. Naast het Ceramide gezichtsserum bevat de V 10 Plus gezichtsserumlijn nog 10 andere gezichtsserums met diverse specialiteiten. Bezoek ons overzicht met huidserums om te zien wat de eigenschappen zijn van ieder serum. 

 

De V 10 Plus gezichtsserums zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het gezichtsserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort. Het product bevat geen parabenen, geen parfum, geen toegevoegde kleurstoffen, geen minerale oliën. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Voor je met het ceramideserum aan de slag gaat, is het aan te raden even het huidadviesformulier op onze website in te vullen. Aan de hand van de antwoorden kun je zien welk serum het beste bij je past. Natuurlijk kun je ook advies vragen bij één van de verkooppunten van de V 10 Plus gezichtsserums in de Benelux.

 

Stap 1 – Voor je het Ceramide serum gebruikt, is het aan te raden met een cleanser alle onzuiverheden en oliën van je gezicht te verwijderen. Je geniet zo van de optimale werking van het gezichtsserum.

Stap 2 – Breng het V 10 Plus Ceramide serum aan op je handpalm.  Afhankelijk van hoeveel serums je gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden. Kijk bij het eerste gebruik even hoeveel je nodig hebt.

Stap 3 –Breng het Ceramide serum aan op je gezicht. Dep het op je huid en geef het even de kans om in te trekken voor je je gezichtsroutine vervolgt. Als je haast hebt kun je het serum lichtjes inmasseren.

Stap 4 – Je kunt eventueel nog een serum na het ceramide serum gebruiken, of je mixt verschillende serums door elkaar en brengt ze tegelijkertijd aan. Na het aanbrengen heeft het serum maar een moment nodig om in te trekken, dus je kunt erg snel je make-up aanbrengen.

 

Tip: aan te raden is om het serum eenmaal daags te gebruiken voor een optimaal resultaat.

INGREDIENTENLIJST

Water, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol and Glycosphingolipids.