esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

V 10 Plus Collageen Serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1156

Het V 10 Plus Collageen serum verbetert de verouderende en vermoeide huid dankzij het voedende zee collageen. Dit ingrediënt helpt om de elasticiteit van de huid te behouden. Het vertraagt het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes hierdoor zo lang mogelijk en verbetert het uiterlijk van bestaande rimpels door ze te vervagen. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug en ziet de huid er soepel en glad uit.

 

Tip: Het Collageen Serum kan zonder problemen met andere V 10 Plus huidserums gebruikt worden. Zo kun je zelf een huidserum-mix gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.  

€38,00

PRODUCT INFORMATIE

Het V 10 Plus Collageen serum bevat zoals de naam al zegt collageen, het belangrijkste structurele eiwit van het lichaam dat bestaat uit drie eiwitketens die met elkaar verstrengeld zijn. Dit speelt een belangrijke rol bij de opbouw van cellen, weefsels en organen. Collageen is ongeveer 75% van onze huid en is verantwoordelijk voor het zachte, gladde uiterlijk van jonge huid. Collageen wordt gemaakt door gespecialiseerde huidcellen in de dermis. Deze cellen genereren continue collageen om beschadigd collageenweefsel te verbeteren of nieuwe cellulaire structuren te creëren. Naarmate je ouder wordt, vermindert dit proces en kan de huid slap worden. Door het V 10 Plus collageenserum te gebruiken vertraag je dit proces en vervaag je bestaande rimpels en fijne lijntjes.

 

Voordelen van het V 10 Plus Collageen Serum

  •       Verbetert vermoeide en verouderde huid door de huid elastisch te houden
  •       Helpt bij het invullen van de fijne lijntjes en rimpels waardoor de huid er zachter en gladder uit ziet
  •       Zorgt dat de huid beter vocht kan vasthouden
  •       Bevat zee collageen dat het serum sneller en dieper in de huid laat doordringen

 

Het V 10 Plus Collageen Serum is verkrijgbaar in een 10ml tube die je eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen. Dankzij het pompje kun je de verschillende serums eenvoudig met elkaar mengen op je handpalm en blijft het hygiënisch. Naast het Collageenserum bevat de V 10 Plus gezichtsserum lijn nog 10 andere gezichtsserums met diverse specialiteiten. Bezoek ons overzicht met huidserums om te zien wat de eigenschappen zijn van ieder serum.  

 

De V 10 Plus gezichtsserums zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het gezichtsserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort. Het product bevat geen parabenen, geen parfum, geen toegevoegde kleurstoffen, geen minerale oliën. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Het is aan te raden het huidadviesformulier in te vullen op onze website om te zien welk serum of serums het meest geschikt zijn voor jouw huid. Ook kun je advies vragen bij één van de verkooppunten van V 10 Plus in de Benelux.

 

Stap 1 – Voor je het Collageenserum gebruikt, is het aan te raden met een cleanser alle onzuiverheden en oliën van je gezicht te verwijderen. Door je huid eerst goed te reinigen kan het serum daarna optimaal intrekken. Bekijk onze cleanserproducten en gezichtslotions in het hoofdmenu.

Stap 2 – Pomp het V 10 Plus Collageenserum op je handpalm. Als je één serum gebruikt breng je daarvan een half pompje op je handpalm aan. Afhankelijk van hoeveel serums je gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden..

Stap 3 –Breng het Collageen serum aan op je gezicht. Dep het op je huid en geef het even de kans om in te trekken voor je je gezichtsroutine vervolgt. Als je haast hebt kun je het serum lichtjes inmasseren.

Stap 4 – Je kunt eventueel het collageen serum op laten volgen door een ander serum of bijvoorbeeld je make-up aanbrengen.

 

Tip: aan te raden is om het serum eenmaal daags te gebruiken voor een optimaal resultaat.

INGREDIENTENLIJST

Water, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Lysolecithin, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Citrate, Hydrolyzed Elastin and Soluble Collagen.