esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

V 10 Plus Okinawa deep sea water mask 100ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1164

Het V 10 Plus Okinawa deep sea water mask geeft je huid een frisse boost zonder te irriteren, zelfs als je een gevoelige huid hebt. Het masker bevat geen parabenen, kunstmatige kleurstoffen, parfum en oliën en is hierdoor zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid. Het masker is rijk aan hyaluronzuur, zeewierextract en mineralen om de huid intensief te hydrateren en te beschermen tegen uitdroging. Daarnaast helpen de ingrediënten om de huid stevig en elastisch te houden voor een frisse en jeugdige uitstraling. Na gebruik van het diepzee masker heb je een volledig gehydrateerde huid die zacht en soepel aanvoelt.

 

Tip: Gebruik het V 10 plus Okinawa deep sea water mask na je cleanser en peeling en vóór eventueel een gezichtsserum of tonic voor het beste resultaat. Heb je een erg droge huid? Dan kan het aan te raden zijn het masker te combineren met het hyaluronzuurserum

€46,00

PRODUCT INFORMATIE

Als je last hebt van een droge huid, kan dat een teken zijn dat er te weinig vocht in de huid aanwezig is. Je huid heeft water nodig om er fris uit te zien, en het V 10 Plus Okinawa deep sea water mask kan deze frisse boost geven. De gelachtige substantie is gevuld met ingredienten van de zee rond Okinawa in Japan, waaronder hyaluronzuur, zeewierextracten en mineralen. Deze ingredienten helpen de vochtbalans van je huid te verbeteren en beschermen de huid tegen uitdroging. Daarnaast assisteren ze ook bij het verbeteren en optimaal behouden van de elasticiteit en stevigheid van de huid, waardoor je huid er niet alleen schoon, maar ook zacht en fris uitziet.

Het fijne aan dit product is dat je het op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo kun je het masker tussen de twintig en dertig minuten laten zitten, maar als je snel je bed in wilt, kun je het ook de hele nacht gewoon op je gezicht laten. Beide opties zijn mogelijk; de ingrediënten waar het diepzee masker uit bestaat zorgen voor een diepe hydratatie waardoor de huid niet uit kan drogen als je het masker langer laat zitten. De fabrikant raadt zelfs aan om het masker de hele nacht te laten zitten voor een optimale werking.

 

Voordelen van het V 10 Plus Okinawa deep sea water mask

  •       Op waterbasis en geschikt voor de gevoelige huid
  •       Zeer licht en mild op het gezicht
  •       Hydrateert de huid intensief en beschermt tegen uitdroging
  •       Assisteert bij het stevig en elastisch houden van de huid
  •       Vrij van parabenen, kunstmatige kleurstoffen, parfum en olien
  •       Laat de huid er helder en zacht uitzien

Naast het Okinawa deep sea water mask bevat de V 10 Plus special care lijn nog vier andere producten met diverse specialiteiten. De peeling op waterbasis bijvoorbeeld is zeer geschikt om vóór dit masker te gebruiken, zodat de dode huidcellen verwijderd worden en het masker optimaal kan werken. 

 

Het Okinawa deep sea water mask is veilig getest op gezonde proefpersonen. Het masker is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het masker niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort.

GEBRUIKSAANWIJZING

Het V 10 Plus Okinawa deep sea water mask kan het beste gebruikt worden als derde stap in je huidverzorgingsroutine, na de cleanser en peeling. Als je het deep sea water mask ’s ochtends gebruikt is het handig meer tijd uit te trekken voor je huidverzorgingsroutine, omdat het masker tussen de twintig en dertig minuten moet blijven zitten voor een optimaal effect. Heb je niet zoveel tijd ’s ochtends, dan kun je wellicht het masker beter ’s avonds gebruiken. Je kunt dan zelf kiezen of je het masker na een bepaalde tijd eraf haalt of dat je het de hele nacht laat zitten. Voor een optimaal resultaat raden we aan het product ongeveer drie keer per week tot dagelijks te gebruiken, afhankelijk van je huidtype en je voorkeur.

 

Stap 1 – Aan te raden is om vóór gebruik van dit deep sea water mask een cleanser te gebruiken om de huid goed te reinigen en alle onzuiverheden en oliën van de huid te verwijderen. Zorg je dat je gezicht en handen schoon en droog zijn voor je het product gebruikt.

Stap 2 – Breng een dunne laag van het deep sea water mask aan op een schone, droge huid (inclusief het gebied rond je ogen en je lippen). Idealiter laat je het masker de hele nacht zitten, maar tussen de twintig en dertig minuten is ook mogelijk. Zorg in ieder geval dat het goed de tijd heeft om in te trekken.

Stap 3 – Na twintig tot dertig minuten (of de hele nacht) kun je met een natte handdoek je gezicht vegen en droogdeppen.

Stap 4 – Je kunt het Okinawa deep sea water mask dagelijks gebruiken of ongeveer drie keer per week, afhankelijk van je huidtype en je voorkeuren.

 

Tip: Je kunt eventueel nadat je het Okinawa deep sea water mask gebruikt hebt een gezichtsserum van V 10 Plus gebruiken. Als je bijvoorbeeld last hebt van acne, kun je het vitamine C serum gebruiken. Je kunt eventueel het serum ook gebruiken in combinatie met andere huidserums, zoals het Quasi serum of het Collageenserum

INGREDIENTENLIJST

Aqua / Water, glycerin, isopentyldiol, Algae extract, natto gum, sodium hyaluronate, carbomer, bittern, sodium hydroxide, Butylene Glycol, Phenoxyethanol.