esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

V 10 Plus Pycnogenol Serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1158

Het V 10 Plus Pycnogenol serum bevat zeer krachtige antioxidanten die het zichtbaar worden van rimpels en fijne lijntjes zo lang mogelijk vertragen. Het serum kan de huid beschermen tegen UVB-straling van de zon en stelt de eerste tekenen van huidveroudering zo lang mogelijk uit. Daarnaast heeft het Pycnogenol serum een verzachtende werking op geïrriteerde en ontstoken huid. Pycnogenol heeft de unieke eigenschap om de elasticiteit en hydratatie van de huid te verbeteren en afvalstoffen snel te verwijderen zodat je huid wordt verfrist en weer die gezonde glow krijgt.

 

Tip: Het Pycnogenol Serum kan zonder problemen met andere V 10 Plus serums gebruikt worden en kan de effecten van het Vitamine C serum zelfs versterken. 

€38,00

PRODUCT INFORMATIE

Pycnogenol is een natuurlijk ingrediënt afkomstig van de schors van de Franse pijnbomen uit Bordeaux. Het extract bevat bioflavonoiden en proanthocyanidinen, die ook in verse groenten en fruit te vinden zijn. Beide componenten staan erom bekend antioxiderende eigenschappen te hebben. In verschillende onderzoeken waarin de antioxidanten in Pycnogenol vergeleken werd met andere antioxidanten, overtrof Pycogenol het bekendere Vitamine E en C. Men gaat er vanuit dat het effect van de antioxidanten in pycnogenol ongeveer 350 keer groter is dan Vitamine C en 170 keer hoger dan Vitamine E. Daarnaast is Pycnogenol ook in staat om de effecten van Vitamine C te versterken en de levensduur van vitamine E te verlengen. Pycnogenol functioneert hierdoor niet alleen zelf als een zeer krachtig antioxidant, maar werkt ook samen met andere antioxidanten in het lichaam en versterkt ze.

 

Voordelen van het V 10 Plus Pycnogenol Serum

  •       Vermindert ontstekingen van de huid en kan bijvoorbeeld een zonverbrande huid kalmeren
  •       Kan donkere plekken en huidschade veroorzaakt door veroudering, schade door de zon of acne vervagen
  •       Heeft verzachtende werking op geïrriteerde huid 
  •       Helpt de huidcellen te beschermen tegen uv-straling (uvb-straling)
  •       Helpt op lange termijn om de zichtbaarheid van huidveroudering uit te stellen
  •       Verbetert de bloedcirculatie van de huid waardoor afvalstoffen sneller verwijderd worden 
  •       Verbetert elasticiteit en hydratatie van de huid 

 

Het V 10 Plus Pycnogenol Serum zit in een tube van 10ml en kan eenvoudig meegenomen worden in een handtas of etui. Dankzij het formaat is het ook ideaal om mee te nemen op reis. Het pompje maakt doseren erg makkelijk. Naast het Quasi serum heeft de V 10 Plus gezichtsserum lijn nog 10 andere gezichtsserums met eigen specialiteiten. Bezoek ons overzicht om te zien waar ieder serum geschikt voor is.

 

De V 10 Plus gezichtsserums zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het gezichtsserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort. Het product bevat geen parabenen, geen parfum, geen toegevoegde kleurstoffen, geen minerale oliën. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Voor je met één of meerdere van de V 10 Plus serums aan de slag gaat, kun je het V 10 Plus huidadviesformulier invullen. Dit formulier bepaalt aan de hand van jouw antwoorden welk serum of serums het meest geschikt zijn voor jouw huid. Volg deze link naar het online adviesformulier.

 

Stap 1 – Vul het huidadviesformulier in om een op maat gemaakt huidadvies te ontvangen of vraag advies bij één van de verkooppunten van V 10 Plus in de Benelux. Je kunt alle verkooppunten vinden in ons hoofdmenu.  

Stap 2 – Gebruik een gezichtslotion of cleanser om alle onzuiverheden en oliën te verwijderen. Masseer de cleanser over het gezicht voor een optimale werking en reinig daarna met lauwwarm water. Bekijk onze cleanser en reinigende gezichtsmelk in het hoofdmenu.

Stap 3 – Breng het V 10 Plus Pycnogenol Serum aan op je handpalm.  Afhankelijk van hoeveel serums je gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden.

Stap 4 –Het Pycnogenol serum kun je aanbrengen op je gezicht. Dep het op je huid en geef het even de kans om in te trekken voor je je gezichtsroutine vervolgt.

INGREDIENTENLIJST

Aqua/ Water, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Lysolecithin, Carbomer, Phenoxyethanol, Pinus Pinaster Bark Extract, Hydroxyethyl cellulose and Potassium Hydroxide.