esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

V 10 Plus Vitamine A serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1131

Het V 10 Plus Vitamine A serum vermindert donkere kringen onder de ogen en verbetert de droge en doffe huid. Dankzij het Vitamine A serum krijgt de huid een verfrissende boost waardoor je een gezonde, stralende glow krijgt. Als je last hebt van grove poriën door make-up of invloeden van buitenaf, kan het serum ook helpen om die grove poriën te verkleinen.

 

Tip: Het Vitamine A serum kan moeiteloos met andere V 10 Plus serums gecombineerd worden zoals het hyaluronzuurserum of ceramideserum. Zo kun je een huidbehandeling creëren die helemaal is aangepast aan jouw wensen. 

€38,00

PRODUCT INFORMATIE

Door een gebrek aan Vitamine A kan de huid er schilferig en ruw uit zien. Het V 10 Plus Vitamine A serum helpt bij het verbeteren van de ruwe, droge en doffe huid. Het serum zal donkere kringen onder de ogen zichtbaar verminderen en verbetert daarnaast de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden en de huid gezonder gaat ogen. Heb je last van vergrote poriën door make-up, uv-straling of andere invloeden van buitenaf? Dan kan het Vitamine A Serum ook assisteren bij het verkleinen van deze poriën.

 

Voordelen van het V 10 Plus Vitamine A Serum

  •        Activeert de vermoeide huid
  •        Geeft de huid een gezonde glow
  •        Vermindert donkere kringen onder de ogen
  •        Laat de huid er jonger uitzien
  •        Verbetert de bloedcirculatie
  •        Gaat ruwe en droge huid tegen
  •        Helpt vergrote poriën door make-up, Uv-straling en vrije radicalen verkleinen
  •        Vermindert doffe huid en laat de huid weer stralen

 

Over het V 10 Plus Vitamine A serum

Vitamine A is een zeer effectief ingrediënt dat de mogelijkheid heeft om zich met bijna iedere huidcel receptor te verbinden. Het functioneert als antioxidant dat schade door vrije radicalen tegengaat en huidveroudering zo lang mogelijk uitstelt. Daarnaast kan Vitamine A helpen om de collageenproductie te verhogen en helpt het om verkleuringen in de huid door invloeden van buitenaf te laten vervagen. Er zijn meerdere vormen van Vitamine A producten op de markt. Het V 10 Plus vitamine A serum gebruikt het Vitamine A palmitaat, een vorm van Vitamine A dat speciaal geformuleerd is om snel en op een natuurlijke manier opgenomen te worden door de huid.

 

Het V 10 Plus Vitamine A serum zit verpakt in een tube van 10ml met pompje. Dit is niet alleen handig om het product te doseren, maar ook hygiënisch. De 10ml flesjes passen in vrijwel iedere make-up tas en kunnen makkelijk meegenomen worden in het vliegtuig. Naast het Vitamine A serum omvat de lijn nog 10 andere gezichtsserums met eigen specialiteiten. Bezoek ons overzicht met gezichtsserums om te zien waar ieder serum geschikt voor is.

 

De V 10 Plus gezichtsserums zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het gezichtsserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort. Het product bevat geen parabenen, geen parfum, geen toegevoegde kleurstoffen, geen minerale oliën. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Voor je met één of meerdere van de V 10 Plus serums aan de slag gaat, verwijzen we je graag naar de huidanalyse van V 10 Plus op onze website. Dit online systeem kan je helpen om de meest geschikte huidbehandeling op basis van de conditie van je huid aan te raden. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is de vragenlijst in te vullen. 

 

Stap 1 – Vul eventueel het adviesformulier in om een op maat gemaakt huidadvies te ontvangen.  

Stap 2 – Begin met een cleanser of gezichtslotion om alle make-up, onzuiverheden en oliën te verwijderen. Masseer de cleanser over het gezicht voor een optimale werking en reinig daarna met lauwwarm water. De V 10 Plus – lijn bevat een cleansing milk en een cleansing gel die geschikt zijn voor alle huidtypen. 

Stap 3 – Nadat je één of meerdere serums hebt gekozen, breng je daarvan een half pompje op je handpalm aan. Afhankelijk van hoeveel serums je gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden.

Stap 4 – Het V 10 Plus Vitamine A serum kun je aanbrengen op het gebied rond je ogen en eventueel ook op de rest van je gezicht. Dep het rond de ogen en geef het even de kans om in te trekken. Je kunt het eventueel ook licht inmasseren om het serum sneller in te laten trekken.

 

Tip – De V 10 Plus serums trekken snel in de huid, dus je kunt vrijwel direct na gebruik een zonnebrandcrème of make-up gebruiken.

Tip – Het V 10 Plus Vitamine A serum is bedoeld voor het gebied rond de ogen. Er zit castorolie in, dus let op dat het niet op je wimpers komt. De olie kan ervoor zorgen dat de mascara minder goed blijft zitten. 

INGREDIENTENLIJST

Aqua / Water, butyleenglycol, pentyleenglycol, Glycerine, PEG-60 gehydrogeneerde castorolie, lysolecithine, Carbomer, Phenoxyethanol, Retinylpalmitaat, hydroxyethylcellulose, kaliumhydroxide en Sodium Lactaat.