esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

V 10 Plus Zoethout Serum 10ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1159

Het V 10 Plus Zoethout Serum is een echte aanrader als je last hebt van een geïrriteerde of ontstoken huid. Dit serum bevat zoethoutwortelextract, dat de ruwe huid veroorzaakt door allergie en puistjes verzacht en kalmeert. Ook een zonverbrande huid kan baat hebben bij het zoethoutserum, omdat het deze irritatie eveneens kan verminderen. Het is aan te raden om het V 10 Plus Zoethout Serum te gebruiken als je last hebt van een geïrriteerde of gevoelige huid. 

 

Tip: Het Zoethout Serum kan gecombineerd worden met andere V 10 Plus serums. Zo kun je een huidserum-mix gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.  

€38,00

PRODUCT INFORMATIE

Zoethoutwortel is één van de oudste remedies in de geschiedenis. Egyptische helers gebruikten zoethoutwortel vierduizend jaar geleden al en het ingrediënt heeft nog steeds niet afgedaan. Zoethout is een plantenextract dat rijk is aan glycyrrhizate, een effectieve remmer om hyperpigmentatie te voorkomen. Ook bevat zoethoutwortel bestanddelen die de aanmaak van een enzym dat melanine produceert onderbreekt. Hierdoor is het een efficiënt middel om pigmentvlekken en hyperpigmentatie aan te pakken. Daarnaast assisteert glycyrrhiza ook bij het kalmeren van de gevoelige en geïrriteerde huid. Nu heeft V 10 Plus dit bekende ingrediënt dus in een innovatief serum toegevoegd dat direct op de huid aangebracht kan worden.

 

Voordelen van het V 10 Plus Zoethout Serum

  •       Het serum verbetert de vernieuwing en regeneratie van huidcellen
  •       Rimpels en huidverslapping worden hierdoor zo lang mogelijk uitgesteld
  •       Verzacht, kalmeert en behandelt huidproblemen als acne
  •       Houdt roodheid, schaamrood en blozen onder controle
  •       Werkt actief om sproeten en pigmentvlekken te verminderen en een gezonde egale huid te creëren.
  •       Reduceert geïrriteerde en ontstoken huid (bijvoorbeeld zonverbrande huid)

 

Het V 10 Plus Zoethout serum is beschikbaar in een tube van 10 ml en kan hierdoor makkelijk mee in de handbagage, of je nu op reis gaat of gewoon naar je werk. Dankzij het pompje is het doseren van het serum geen probleem. Naast het Zoethout serum heeft het V 10 Plus gezichtsserum lijn nog 10 andere gezichtsserums met eigen specialiteiten. Bezoek ons overzicht om te zien waar ieder serum geschikt voor is.

 

De V 10 Plus gezichtsserums zijn veilig getest op gezonde proefpersonen. Het serum is echter niet getest op kinderen, personen die een chemotherapie ondergaan, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Puur uit voorzorg adviseren we daarom ook om het gezichtsserum niet te gebruiken als je tot een van bovenstaande groepen behoort. Het product bevat geen parabenen, geen parfum, geen toegevoegde kleurstoffen, geen minerale oliën. 

GEBRUIKSAANWIJZING

Voor je met één of meerdere van de V 10 Plus serums aan de slag gaat, kun je het V 10 Plus huidadviesformulier invullen op onze website. Dit formulier bepaalt aan de hand van de hoeveelheid kruisjes die je zet, welk serum of serums het meest geschikt zijn voor jouw huid. Volg deze link naar het online adviesformulier. Je kunt ook advies vragen bij één van de verkooppunten van V 10 Plus in de Benelux. 

 

Stap 1 – Voor je het zoethoutserum gebruikt, is het aan te raden met een gezichtslotion of cleanser alle onzuiverheden en oliën te verwijderen. Door je gezicht eerst goed te reinigen kan het serum daarna optimaal intrekken. Bekijk onze cleanser- en reinigingsproducten in het hoofdmenu.

Stap 2 – Breng het V 10 Plus Zoethout Serum aan op je handpalm.  Afhankelijk van hoeveel serums je gebruikt, kun je een half pompje van één serum gebruiken of een half pompje van meerdere serums. Kijk even aan welke hoeveelheid voor jou voldoende is. In veel gevallen hebben mensen aan één half pompje per serum per keer wel voldoende. De serums kunnen met elkaar gemengd worden.

Stap 3 –Breng het Zoethoutserum aan op je gezicht. Dep het op je huid en geef het even de kans om in te trekken voor je je gezichtsroutine vervolgt.

 

Tip: aan te raden is om het serum eenmaal daags te gebruiken voor een optimaal resultaat.

INGREDIENTENLIJST

Water, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, Lysolecithin, Carbomer, Phenoxyethanol, Glycyrrhiza (Licorice) Root Extract, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Citric Acid and Sodium Citrate.