esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

V 10 Plus Zonnebrandcreme op waterbasis SPF 40 30ml

Merk: V 10 Plus
Model: 1171

De V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 beschermt de huid tegen UVA-straling en UBV-straling. Hierdoor is de huid goed beschermt tegen verbranden en vroegtijdige veroudering door de zon. Ook helpt de zonnebrandcrème om de vorming van melanine te voorkomen, waardoor de kans op pigmentvlekken en sproeten verminderd wordt. Omdat sproeten en pigmentvlekjes vaker in combinatie met een droge huid voorkomen, helpt de creme ook om de vochtbalans in de huid te herstellen.

 

Tip: Gebruik de V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 na de gezichtsserums voor een optimaal effect. 

€29,00

PRODUCT INFORMATIE

De V10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 is meer dan alleen een zonnebrandcrème. De crème beschermt zowel tegen UVA-straling als UVB-straling, waardoor de huid extra beschermt wordt tegen verbranden en vroegtijdige veroudering door de zon. Ook pakt de Vitamine C in de crème de vrije radicalen aan, waardoor die rimpels en fijne lijntjes minder snel zichtbaar worden. De speciale UV-verstrooing in de crème geeft de huid een matte finish waardoor deze uitstekend gebruikt kan worden als make-up primer.

 

Voordelen van de V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40

  •       Beschermt de huid tegen zowel UVA-straling als UVB-straling
  •       Dankzij UV-verstrooiing krijgt de huid een matte, maar niet poederachtige finish
  •       Hydrateert de huid intensief en helpt de vochtbalans te herstellen
  •       Beschermt tegen vrije radicalen
  •       Kan gebruikt worden als make-up primer
  •       Vrij van parabenen en parfum

 

Naast de V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 bevat de V 10 Plus lijn nog een aantal andere producten met diverse specialiteiten. De Ceramide cleansing gel bijvoorbeeld maakt gebruik van natuurlijke plantextracten om de huid intensief te reinigen en te hydrateren. Bezoek ons hoofdmenu om de eigenschappen van ieder product te zien.

De V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 is veilig getest op gezonde proefpersonen. Het product bevat geen parabenen, geen toegevoegd parfum en geen toegevoegde kleurstoffen.

GEBRUIKSAANWIJZING

De V 10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 gebruik je na een cleanser en gezichtsserum, maar voordat je make-up aanbrengt. Voor een optimaal resultaat raden we aan het product s’ ochtends als laatste stap in je huidverzorging voor je make-up aanbrengt te gebruiken.  

 

Stap 1 –Reinig de huid eerst met een cleanser. Zorg dat je handen schoon en droog zijn voor je huidverzorgingsproducten gebruikt. Breng eventueel eerst een gezichtsserum aan en laat dit intrekken.

Stap 2 – Knijp een kleine hoeveelheid van de zonnebrandcrème op je handpalm en smeer het gelijkmatig over je gezicht nadat het gezichtsserum goed is ingetrokken.

Stap 3 – Laat de creme bij voorkeur een paar minuten inwerken voor je een make-up primer aanbrengt. 

Stap 4 – Je kunt de V10 Plus zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 dagelijks gebruiken voor je make-up aanbrengt. Zelfs als je geen make-up aanbrengt is het aan te raden om zonnebrandcrème te gebruiken (’s ochtends en ’s avonds).

 

Tip: Na de zonnebrandcrème op waterbasis SPF 40 kun je gebruikmaken van een make-up primer om je huid een mooie egale basis te geven.

INGREDIENTENLIJST