esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

V 10 Plus Ceramide Serum 10ml

V 10 Plus Ceramide Serum 10ml

Het V 10 Plus Ceramide Serum verbetert de droge, gevoelige en ruwe huid. De ceramide in het serum versterkt de beschermende barrière van de huid en is zeer effectief in het herstellen en het conditioneren van de buitenste huidlaag. Zo wordt je huid beschermt tegen invloeden van buitenaf en wordt de vochtbalans herstelt, waardoor de huid er steviger en gezonder uitziet.   Tip: Het V 10 Plus Ceramide Serum kan in combinatie met andere V 10 Plus serums gebruikt worden, bijvoorbeeld het collageen serum of het aminozuur serum. Zo kun je een huidserum-mix gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.    
€38,00
V 10 Plus Aminozuur serum 10ml

V 10 Plus Aminozuur serum 10ml

Het V 10 Plus aminozuur serum helpt bij de productie van collageen en elastine, waardoor de huid langer stevig en soepel blijft. Het aminozuurserum bevat acht verschillende aminozuren, die de droge en doffe huid kunnen verbeteren. De zuren worden gemakkelijk geabsorbeerd en voeden de droge huid, waardoor deze zacht, glad en fris aanvoelt.   Tip: Het V 10 Plus Aminozuur serum kan in combinatie met andere V 10 Plus serums gebruikt worden, bijvoorbeeld het ceramide serum of het biocell serum. Zo kun je zelf een huidserum-mix gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.  
€38,00
V 10 Plus Placenta Serum 10ml

V 10 Plus Placenta Serum 10ml

Het V 10 Plus Placenta Serum verbetert de onzuivere en oneffen huid. Het serum onderdrukt de productie van melanine waardoor pigmentvlekken en huidvlekken verminderen en vervagen. Zo krijgt de huid weer een gezonde en egale teint. Daarnaast assisteert het Placenta Serum ook bij de huidcelvernieuwing en het synthetiseren van collageen, waardoor rimpels en huidverslapping wordt tegengegaan. Bij regelmatig gebruik van dit gezichtsserum is een droge, schilferige huid verleden tijd.    Tip: Het V 10 Plus Placenta Serum kan zonder problemen met andere V 10 Plus serums gebruikt worden. Zo kun je een huidserum-mix gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.  
€38,00
V 10 Plus Zoethout Serum 10ml

V 10 Plus Zoethout Serum 10ml

Het V 10 Plus Zoethout Serum is een echte aanrader als je last hebt van een geïrriteerde of ontstoken huid. Dit serum bevat zoethoutwortelextract, dat de ruwe huid veroorzaakt door allergie en puistjes verzacht en kalmeert. Ook een zonverbrande huid kan baat hebben bij het zoethoutserum, omdat het deze irritatie eveneens kan verminderen. Het is aan te raden om het V 10 Plus Zoethout Serum te gebruiken als je last hebt van een geïrriteerde of gevoelige huid.    Tip: Het Zoethout Serum kan gecombineerd worden met andere V 10 Plus serums. Zo kun je een huidserum-mix gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.  
€38,00
V 10 Plus Pycnogenol Serum 10ml

V 10 Plus Pycnogenol Serum 10ml

Het V 10 Plus Pycnogenol serum bevat zeer krachtige antioxidanten die het zichtbaar worden van rimpels en fijne lijntjes zo lang mogelijk vertragen. Het serum kan de huid beschermen tegen UVB-straling van de zon en stelt de eerste tekenen van huidveroudering zo lang mogelijk uit. Daarnaast heeft het Pycnogenol serum een verzachtende werking op geïrriteerde en ontstoken huid. Pycnogenol heeft de unieke eigenschap om de elasticiteit en hydratatie van de huid te verbeteren en afvalstoffen snel te verwijderen zodat je huid wordt verfrist en weer die gezonde glow krijgt.   Tip: Het Pycnogenol Serum kan zonder problemen met andere V 10 Plus serums gebruikt worden en kan de effecten van het Vitamine C serum zelfs versterken. 
€38,00
V 10 Plus Quasi Serum 10ml

V 10 Plus Quasi Serum 10ml

Het V 10 Plus Quasi Serum vermindert pigmentvlekken en huidverkleuringen en helpt je om een frisse huid te krijgen. Het serum bevat ingrediënten die de vorming en hierdoor de ophoping van melanine remmen en verminderen (de voorzaker van pigmentvlekken). Met deze fijne formule op waterbasis is een doffe huid verleden tijd en krijg je een stralende huid.   Tip: Het Quasi serum kan eventueel in combinatie met andere V 10 Plus serums gebruikt worden. Zo kun je een huidbehandeling creëren die helemaal is aangepast aan jouw wensen. 
€38,00
V 10 Plus Collageen Serum 10ml

V 10 Plus Collageen Serum 10ml

Het V 10 Plus Collageen serum verbetert de verouderende en vermoeide huid dankzij het voedende zee collageen. Dit ingrediënt helpt om de elasticiteit van de huid te behouden. Het vertraagt het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes hierdoor zo lang mogelijk en verbetert het uiterlijk van bestaande rimpels door ze te vervagen. Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug en ziet de huid er soepel en glad uit.   Tip: Het Collageen Serum kan zonder problemen met andere V 10 Plus huidserums gebruikt worden. Zo kun je zelf een huidserum-mix gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.  
€38,00
V 10 Plus Vitamine A serum 10ml

V 10 Plus Vitamine A serum 10ml

Het V 10 Plus Vitamine A serum vermindert donkere kringen onder de ogen en verbetert de droge en doffe huid. Dankzij het Vitamine A serum krijgt de huid een verfrissende boost waardoor je een gezonde, stralende glow krijgt. Als je last hebt van grove poriën door make-up of invloeden van buitenaf, kan het serum ook helpen om die grove poriën te verkleinen.   Tip: Het Vitamine A serum kan moeiteloos met andere V 10 Plus serums gecombineerd worden zoals het hyaluronzuurserum of ceramideserum. Zo kun je een huidbehandeling creëren die helemaal is aangepast aan jouw wensen. 
€38,00