esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

V 10 Plus Placenta Serum 10ml

V 10 Plus Placenta Serum 10ml

Het V 10 Plus Placenta Serum verbetert de onzuivere en oneffen huid. Het serum onderdrukt de productie van melanine waardoor pigmentvlekken en huidvlekken verminderen en vervagen. Zo krijgt de huid weer een gezonde en egale teint. Daarnaast assisteert het Placenta Serum ook bij de huidcelvernieuwing en het synthetiseren van collageen, waardoor rimpels en huidverslapping wordt tegengegaan. Bij regelmatig gebruik van dit gezichtsserum is een droge, schilferige huid verleden tijd.    Tip: Het V 10 Plus Placenta Serum kan zonder problemen met andere V 10 Plus serums gebruikt worden. Zo kun je een huidserum-mix gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.  
€38,00
V 10 Plus Quasi Serum 10ml

V 10 Plus Quasi Serum 10ml

Het V 10 Plus Quasi Serum vermindert pigmentvlekken en huidverkleuringen en helpt je om een frisse huid te krijgen. Het serum bevat ingrediënten die de vorming en hierdoor de ophoping van melanine remmen en verminderen (de voorzaker van pigmentvlekken). Met deze fijne formule op waterbasis is een doffe huid verleden tijd en krijg je een stralende huid.   Tip: Het Quasi serum kan eventueel in combinatie met andere V 10 Plus serums gebruikt worden. Zo kun je een huidbehandeling creëren die helemaal is aangepast aan jouw wensen. 
€38,00
V 10 Plus Vitamine A serum 10ml

V 10 Plus Vitamine A serum 10ml

Het V 10 Plus Vitamine A serum vermindert donkere kringen onder de ogen en verbetert de droge en doffe huid. Dankzij het Vitamine A serum krijgt de huid een verfrissende boost waardoor je een gezonde, stralende glow krijgt. Als je last hebt van grove poriën door make-up of invloeden van buitenaf, kan het serum ook helpen om die grove poriën te verkleinen.   Tip: Het Vitamine A serum kan moeiteloos met andere V 10 Plus serums gecombineerd worden zoals het hyaluronzuurserum of ceramideserum. Zo kun je een huidbehandeling creëren die helemaal is aangepast aan jouw wensen. 
€38,00