esthetichealth
revitalash
v10plus
itradebeauty

V 10 Plus Ceramide Serum 10ml

V 10 Plus Ceramide Serum 10ml

Het V 10 Plus Ceramide Serum verbetert de droge, gevoelige en ruwe huid. De ceramide in het serum versterkt de beschermende barrière van de huid en is zeer effectief in het herstellen en het conditioneren van de buitenste huidlaag. Zo wordt je huid beschermt tegen invloeden van buitenaf en wordt de vochtbalans herstelt, waardoor de huid er steviger en gezonder uitziet.   Tip: Het V 10 Plus Ceramide Serum kan in combinatie met andere V 10 Plus serums gebruikt worden, bijvoorbeeld het collageen serum of het aminozuur serum. Zo kun je een huidserum-mix gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.    
€38,00
V 10 Plus Placenta Serum 10ml

V 10 Plus Placenta Serum 10ml

Het V 10 Plus Placenta Serum verbetert de onzuivere en oneffen huid. Het serum onderdrukt de productie van melanine waardoor pigmentvlekken en huidvlekken verminderen en vervagen. Zo krijgt de huid weer een gezonde en egale teint. Daarnaast assisteert het Placenta Serum ook bij de huidcelvernieuwing en het synthetiseren van collageen, waardoor rimpels en huidverslapping wordt tegengegaan. Bij regelmatig gebruik van dit gezichtsserum is een droge, schilferige huid verleden tijd.    Tip: Het V 10 Plus Placenta Serum kan zonder problemen met andere V 10 Plus serums gebruikt worden. Zo kun je een huidserum-mix gebruiken die volledig is afgestemd op jouw huid.  
€38,00
V 10 Plus Pycnogenol Serum 10ml

V 10 Plus Pycnogenol Serum 10ml

Het V 10 Plus Pycnogenol serum bevat zeer krachtige antioxidanten die het zichtbaar worden van rimpels en fijne lijntjes zo lang mogelijk vertragen. Het serum kan de huid beschermen tegen UVB-straling van de zon en stelt de eerste tekenen van huidveroudering zo lang mogelijk uit. Daarnaast heeft het Pycnogenol serum een verzachtende werking op geïrriteerde en ontstoken huid. Pycnogenol heeft de unieke eigenschap om de elasticiteit en hydratatie van de huid te verbeteren en afvalstoffen snel te verwijderen zodat je huid wordt verfrist en weer die gezonde glow krijgt.   Tip: Het Pycnogenol Serum kan zonder problemen met andere V 10 Plus serums gebruikt worden en kan de effecten van het Vitamine C serum zelfs versterken. 
€38,00